Generelt

 k36

Kun den stærke er fri, og kun den frie er stærk.

”Hvorfor går du med de der mærker ?. Det spørgsmål er de fleste af os blevet præsenteret for rigtig mange gange. Mest fra børn der har undret sig over, at vi så tydeligt bærer veste med logo, samt diverse brystmærker syet på ”all over” og på den vis skiller os ud fra mængden.

”Er du rocker? ” har ofte været et gængs spørgsmål, hvis voksne har dristet sig til at spørge ind til vores beklædning. Nej ! vi er “Free”  vi holder os til statens vedtagne kommune, amts og landegrænser, og øvrige lovgivning. 

Nuvel, uanset hvem og hvordan der er blevet spurgt ind til vores passion, og tiden har været til det, er det det altid endt med en god snak om essensen af fælles oplevelser, samt trikerlivet i almindelighed. 

Vi er først og fremmest frie individuelle mennesker, i en herlig fri verden, der deler samme interesse for trikes, hinanden samt ture og touring med telt eller teltvogne. Freetrikere er, og har i øvrigt altid været “trods vedholdne rygter om det modsatte,” helt uden regler. Søger du struktur, er det ikke hos os du finder det, for vi værner nidkært over grundideen bag Free. 

I 2009, var vi nogle få entusiaster, der startede free triker Danmark op, efter, at vi igennem længere tid, havde besøgt de tyske, trike træf, og derigennem blevet bekendt med denne pragtfulde og meget venlige kultur. Og nu, snart 10 år senere er vi her stadig, og stadig lige ambitiøse.

Sammenlagt har vi tilbagelagt hundrede tusinde af kilometer, rejst igennem mange lande, og plejet venskaber. Vi lykkedes nemlig ved, at få andre nationer med, og det er blevet til mange pudsige, herlige oplevelser, vi ikke ville have været foruden.

Vi er igennem årene, nået det punkt hvor trikerbacillen er gået os i blodet, og trikerlivet ikke længere kun er forbeholdt få weekender om året. Trikere er simpelthen noget vi er. Over årene er tempoet gået ned, men vi er stadige aktive. Vi har valgt, at køre i fællesskabet Free Triker, fordi vi kan afvikle vores hobby, uden at vi skal forpligte os i diverse sammenhænge.

” Trikere” er en fællesbetegenlse for en lang række af mennesker, der samles, omkring trehjulede køretøjer, samt træf,  hvor essensen er gode oplevelser til alle.

Velkomne hos os er alle Trikes, uanset type/model, dog optages kun trikes, der kan indregistreres som enten bil, eller MC, med en hjulstørrelse over 13 tommer. 

Fællesskabet bliver til præcis det vi gør det til. Hos os  ender det oftes med ren afslapning og god stemning!

Hvert år har vi arrangeret træf i Danmark, hvor alle venligt indstillede free trikere samt klubber er selvskrevne gæster, samtidig deltager vi gerne, i alle lignende arrangementer, både i DK Norge Sverige og Tyskland, samt i øvrige lande indenfor en rimelig radius.

Under billedet finder du et lille udsnit af  FT fællesskaber.

boiet

Free Triker alliance

Free Triker i Danmark

Free Triker UK

Free Triker i Tyskland

Free Triker i Norge

Free Triker i Spanien

Free Triker i Italien

Free Triker i Polen

The true spirit

jule

Vort logo “viking” ! er kreeret af Lansing Everret:  Free Triker Danmark har retten ret til at anvende dette værk til ethvert formål, uden nogen restriktioner, medmindre sådanne restriktioner er påkrævet ved landets lov.

I, Lancing Everret the copyright holder of this work, hereby release it into the public domain. for use by Free Triker Denmark.This applies Worldwide, without any conditions, unless such conditions are required by law.